Pàgina d'inici » Dietari » Mar tranquil·la

Mar tranquil·la

¿Cal que Mònica Terribas i Marta Romagosa hagin d’aparèixer als mitjans fotografiades fent-se un petó als llavis? ¿De veritat que cal?

I, després, si resulta que, pel que sigui, has hagut de comparèixer davant d’un Tribunal de Justícia i encara que aquest Tribunal t’hagi absolt d’allò de què se t’havia acusat (la Justícia és igual per a tothom, només faltaria), ¿de quina manera et penses que aquesta compareixença podrà ser esborrada? ¿Podreu mai esborrar-la, vós, de la vostra consciència i de la vostra memòria?

Vicent Sanchis nomenat nou director de TV3. Aplaudiment i esperança. Me n’alegro molt.

Com més procaç és el llenguatge que fan servir més popularitat guanyen els polítics, sobretot els de primera fila. Tot de cap per avall. Llenguatge insolent i desvergonyit. Talment com si es pensessin que perdrien suport si s’expressaven tan sols amb certa correcció i aquell poc d’elegància que caldria. Penso en erdogans i en putins i en daesh i en chavismes i en trumpismes i en més coses encara, i d’aquí més a prop nostre també. La suposada política de tota aquesta gent desviada, sense grolleries i amenaces de tota mena, segurament la podria fer qualsevol que no hagi encara sucumbit a la força de la vulgaritat imperant (aproximadament segons Flaiano).

D’altra banda i pel que fa a la resta, ara com ara, mar tranquil·la, que diu en Santi. Que bonic seria, per cert, una mar tan plàcida si no fos pel fet d’estar encara lligats i sotmesos a les sentències d’aquests tribunals espanyols en què, com es pot veure i comprovar, la justícia és exactament igual per a tothom !

One thought on “Mar tranquil·la

  1. Als mitjans, sobretot ràdio i televisió, hi trobo comportaments adolescents que, per edat, ja no tocarien. Pentinats, vestits, maneres d’expressar-se, actituds cuquis i frívoles en adults de quaranta anys que a mi més aviat em fan basarda. No sé si és una estratègia per captar el públic jove, però a mi, que ja no sóc jove, em fa allunyar-me’n com més va, més.

    I sí, en Sanchis és un gran periodista que es mereix aquest nomenament.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s