Pàgina d'inici » Dietari » ¿Saps collir buguenvíl·lees?

¿Saps collir buguenvíl·lees?

¿Per què fer-nos una tan mala idea del món? ¿Per què, si resulta que sempre tenim l’auxili a tocar? El cònsol Geoffrey Firmin. Ens n’adonem sempre tard, de les coses. I no es pot viure sense estimar, deien. Encara que sigui un poc i tan sols a tu mateix. Però ara el volcà ja havia entrat en erupció i era el món sencer que esclatava en negres escopinades de pobles catapultats a l’espai. I ell hi queia enmig, enmig del pandemònium indescriptible d’un milió de tancs, enmig de la foguerada de deu milions de cossos en flames. Caient, caient…¿Saps collir buguenvíl·lees? ¿En saps? Ni aquelles paraules d’ella, que t’ha vingut a buscar, aquelles paraules que et parlaven de quin alliberament és comparable al de l’amor i de fins a quin punt les cuixes se li morien de desig per estrenye’t i que la fam de tu li feia sentir buit el cos i que l’enyor de la vostra conversa li feia sentir la llengua seca dintre la boca. Però tu res, res de res, com si sentissis ploure. Tot sol de cara a l’autodestrucció com a suposada revenja. Fins ara mateix i aquest Déu meu, quina manera més sòrdida de morir-se! Algú acaba de llençar un gos mort darrere teu a la torrentera. Del Paradís a l’Infern. Sota el Volcà.

2 thoughts on “¿Saps collir buguenvíl·lees?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s