Pàgina d'inici » Dietari » Il·legals

Il·legals

Anava a dir que no m’avorreixo mai, però no és del tot cert. De tant en tant hi ha estones que el repòs complet se’m fa insuportable, sense passions i sense res a fer. Són només estones, però hi són. Negror, tristesa, despit, desesperació. Fins que de sobte arriba novament l’atracció per la cosa més impensada, el sentiment que res no és per ser llençat. Llum, aire, hores que flueixen lleugeres, subjectes el·líptics de la calma, gairebé. I la bellesa i la profunda voluptuositat del Temps, que esmentava Flaiano. I per cert que, parlant d’aquest rebombori, de dades fiscals, no en sé res, no hi entenc gens. Declaro cada any, i de manera religiosa, la renda que m’arriba i, si em toca pagar, pago. I, si no, accepto també la possible devolució. M’estimaria més no haver-ho de fer, però ho faig. Tot queda enregistrat, tot. El deure i l’haver històric de cadascú. I la veritat és que, posats a fer, també m’estimaria més que aquest registre depengués exclusivament de la Generalitat i, sobretot, de l’Estat que tants i tants entre nosaltres esperem amb candeletes, sigui República o Principat, que no pas de persones com aquest ministre Montoro i succedanis. El pensament i el desig no poden ser mai il·legals. Certs fets, si es demostren, potser sí. De totes maneres aquesta mateixa tarda he sentit dir que no tot el que és il·legal ha de ser per força delicte. D’il·legals, ja fa temps que en som. Sense, però, haver comès mai cap delicte. Cap. I escolti, en qualsevol cas, el jutge Vidal ja ha dimitit. Compari, compari. I, això sí, hem de ser discrets, molt més discrets!!

One thought on “Il·legals

  1. El jutge Vidal és dels nostres, mentre que Montoro i companyia, tot i la legalitat, no. A mi, francament, el que va dir en Vidal m’agrada, em sona molt bé. I si és veritat, ja ho firmaria ara mateix. I això vol dir que el nostre govern ha treballat, a l’ombra, discretament, però ha treballat i treballa de valent per quan arribi aquell bon dia en què comencem a desconnectar i ja sigui irreversible. Tot el meu suport a en Vidal encara que s’hagi d’entendre que la dimissió era raonada i necessària.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s