Pàgina d'inici » Dietari » No bevem mai què passarà

No bevem mai què passarà

Morir-se és una cosa així, i res més. El gran canvi, el canvi de debò. Despertar-se d’un somni en un lloc fosc on, com pots veure, hi ha els mitjans per fugir d’un nou malson. Però ets tu qui decideix. No estàs pas obligat a recórrer a cap d’aquests mitjans d’evasió; fes d’acord amb el teu criteri; per obtenir-los només cal…Però escolta’m bé. les coses s’han d’acceptar tal com vénen. No s’hi pot fer més. No bevem mai què passarà. Bevem, no; sabem. Bé, no bevem mai què passarà…Ai, la intrusió, un cop més, del regne animal! Abans havien estat els insectes; i ara tornen a envoltar-lo tots aquests animals, totes aquestes persones sense idees. Perquè, ¿quants llops sentim que ens encalcen, o així ens ho pensem, mentre els nostres autèntics enemics ens passen ben bé pel costat tots ells coberts d’una ben fina pell d’ovella? No bevem mai què passarà. Ràtzies! Ràtzies, no; gràcies. D’acord, doncs, ràtzies. I dit sigui tot això amb aquella total desinhibició del borratxo serè, aquí mateix, Sota el Volcà. Paradís i Infern. Veritable emboscada de llibre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s