Pàgina d'inici » Dietari » L’estil d’aquesta època

L’estil d’aquesta època

L’estil d’aquesta època el marquen, de manera ben notable i visible, la majoria de mitjans plens d’elogis superlatius envers sobretot alguns deportistes. Com més va més espai i titulars dels més grossos hi dediquen, tant és que es tracti de premsa escrita com de ràdios i televisions, cada dia i amb tota la simpatia del món com si fes cap falta saber-ho tot de la seva vida i miracles. Tot sembla que s’hagi d’aturar, aquests dies, perquè aquest noi en qui penso, que amb prou feines vocalitza i que fa ja més de 15 anys que viu aquí entre nosaltres i encara mai no ha pronunciat, que se sàpiga, un sol mot de la llengua, en fi, perquè aquest noi -deia- renovi un contracte que ben segur que serà de xifres més que astronòmiques. És el millor, d’acord, amb una pilota als peus. Però, ¿i què? ¿Quina mena de model representa a banda d’això? Perquè les crítiques, en canvi, i els insults i les acusacions són per als polítics, per als qui es dediquen al regiment de la cosa pública. De tots ells, com si no hi haguessin excepcions -i n’hi ha, esclar que n’hi ha, sinó que mai no apareixen com a notícia-, ens cal saber que han traït, que traeixen i que trairan. Tots inclosos. Fins i tot aquells que el que han pretès i pretenen és la Llibertat. Ho veiem cada dia. Se’ls pot insultar des de tots els aparadors públics i sense cap por ni temor senzillament perquè, diuen, hi ha llibertat de premsa. I fa fred, esclar que fa fred. 18 de gener, pic de l’hivern. 6º ara mateix a Arenys. Tot la mar de normal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s