Pàgina d'inici » Dietari » On s’és vist

On s’és vist

La quantitat de Temps passat fora de casa. Em ve gros, ja, aquesta mena de temps. No me’n sento amo ni senyor i més aviat el pateixo. No n’acabo de treure profit, talment com si hagués deixat de ser capaç d’aferrar-me a les coses, a les persones i als moments. Provisionalitat de sala d’espera. Ni el menjar no m’és gairebé cap consol. Oci, negació del negoci. I ja sé que, de fet, és al revés. Resignació. Migdia d’aquest dimarts passat al sol de l’Ateneu, temperatura la mar d’agradable i un excel·lent plat de llom (de porc) amb salsa de foie com a petits conhorts (l’expressió fer-se un conhort equival també a resignar-se, tinguem-ho en compte). Època de neologismes. I no pas pel nostre vegà/na, ans per aquest altre d’ahir mateix, comptabilitat extracomptable. On s’és vist! Igual que els numerets, tan i tan carrinclons, de l’ANC i el trenet amb Jordi Sànchez, ben cofoi, camí de la independència, demà m’afaitaràs. Aconseguiran que me’n doni de baixa. De debò que sí. Igual que Òmnium, i Isabel-Clara Simó, Premi d’Honor de les Lletres no cal dir que Catalanes, que fins ara no s’ha sentit corresposta ni estimada després d’haver, ella, estimat tant i tant, tota la seva vida, els Països Catalans. On s’és vist, un cop més!

2 thoughts on “On s’és vist

  1. Jo me’n faig creus que no hagin honorat amb el Premi a algú com ara: Màrius Sampere, Antònia Vicens, Lluís Solà, Xavier Rubert de Ventós, Jordi Pàmias, Narcís Comadira, etc.
    Potser perquè ells només aspiren a crear una obra rigorosa i l’honor ja el tenim nosaltres de poder-los llegir.

    Liked by 1 person

  2. I l’Olga Xirinacs? Només com a poeta ja té una gran obra, a part de novel·les com ara “Al meu cap una llosa” o “Interior amb difunts” (entre d’altres). Però es veu que per algun motiu incopsable ha de romandre en la penombra.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s