Pàgina d'inici » Dietari » Amb sense

Amb sense

Més interioritats de Sota el Volcà. Més val que ho reconeguis d’una vegada: ets un sentimental, un enredaire, un realista, un somiador, un covard, un hipòcrita, un heroi; un català, en definitiva, incapaç de portar a la pràctica les seves pròpies metàfores. Un llepaculs i un líder disfressat; un iconoclasta i un explorador; un plom immune al desànim a qui les banalitats el perden! Tot aquest munt de contradiccions i d’incoherències, i encara fas curt. ¿Què n’estàs fent, de la teva vida? Balbuceges. Gairebé igual que la mena de notícia que veus que apareix al diari d’avui mateix. Unió vol ressuscitar amb un nou partit en les pròximes eleccions. Forma més que discutible d’aquest titular, amb signatura d’algú que es diu Jordi Panyella, i que queda confirmada just a l’inici del text que l’acompanya. Amb sense gairebé votants…Mira que l’havíem usada, en el passat, aquesta preposició doble en què una nega l’altra i que semblava traspassada a una vida millor, però que es veu que, igual que aquest partit tan històric, ara malda també per ressuscitar. Ja ho veus, penses sense poder evitar l’esbós d’un somriure no gens malintencionat. Bé, deixem-ho córrer, més val, tot recordant, això sí, aquella anotació que l’altre dia vas desar i en la qual aquell que al seu moment va ser president de l’Urugai, José Mujica, demanava de no exigir, ni demanar, als docents  que arreglin els forats que hi ha a les llars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s