Pàgina d'inici » Dietari » Amor propi

Amor propi

No n’hi ha hagut mai prou, tan sols amb l’enginy, per conquistar una noia. Són ximples els que s’ho pensen. L’enginy i la bellesa no tenen pràcticament res a veure. L’enginy, tot solet, no provoca cap excitació ni cap curiositat sexual. La bellesa, en canvi, sí. D’acord, però, que l’enginy pot de vegades ajudar, sobretot si sembla el vehicle necessari per adquirir poder, riquesa i consideració, valors tots ells dels quals la noia que es deixi conquistar gaudiria ella mateixa. Si no, no. L’enginy desinteressat deixa les noies més aviat indiferents. I tot això sense tenir en compte, a més, que, pel que fa a l’amor, segurament el que més es tolera és el propi. Esclar que potser vaig errat, no dic pas que no.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s