Pàgina d'inici » Dietari » Pantalles

Pantalles

Aquesta mena de tribuna, taula rodona muntada al voltant mil·limètric d’un dels arbres plataners de la Riera, terrassa protegida del fred a l’OpenSportsCafè. Plaer de ser-hi de tant en tant, i d’observar el que hi té lloc i el pa que s’hi dóna. Punt de vista, a més, de les persones que hi passen a frec, unes atrafegades, d’altres que senzillament es passegen. Ideal per a la lectura de diaris amb un bon Campari d’exquisit complement. I sempre algú que aleshores et veu i s’atura per fer-la petar una estona. El diví i l’humà. Ostres, en aquestes que em diu just aquest migdia passat la regidora, ¿t’imagines, professor, que ara, després de tot, tornéssim a la pantalla d’aquell Estatut del 2006 retallat i fet miques pel TC després del recurs que hi oposà el PP, malgrat haver estat un Estatut aprovat en Referèndum, i que originà aquella primera gran concentració del 10 de juliol del 2010 en què fins i tot l’aleshores president Montilla assistí tot i haver hagut de sortir-ne per cames? ¿T’ho imagines? I jo què sé, regidora. Un fàstic dels més grossos, és el que em fas venir dient-me això. ¿Què he de fer quan m’entra aquesta mena de fàstic, regidora? I permet-me una vegada més la crossa de Guillem Simó. Aquest problema és un dels més antics que tenim, ja ho saps. Un poc més de literatura, doncs, amb metodologia i estratègia escrupolosa. I després més fàstic, regidora, i tantes pantalles com vulguis. Que es veu que  la cosa ara va de pantalles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s