Pàgina d'inici » Dietari » Patates d’aquelles braves

Patates d’aquelles braves

Minoria absoluta de lectors. Un llibre, la influència dels llibres, és ben cert que depèn sempre i en tot cas de la qualitat dels lectors. Personalment, els llibres m’estimo més tenir-los a casa i poder, així, si em convé, escriure-hi als marges i subratllar-ne les frases i els mots que més em plaguin. Tret que de tant en tant te’n regalin algun, tenen un cost, els llibres, esclar. La veritat és, però, que no sempre tenen un preu i que, amb crisi o sense, hi ha llocs on són exactament a l’abast de tothom que els vulgui llegir. A les Biblioteques públiques hi ha a disposició tots els llibres, diaris revistes, i també tota la música i tot el cine que vulguis. I sense pagar. De franc. Exactament igual de franc que el fet d’estimar i del que en diem practicar l’amor físic. Sense dispendi econòmic. El que passa, ja ho sabem, és que aquest no és pas el problema. Ni amb crisi ni sense. Repasso titulars de premsa, aquest dematí, i me’n trobo un que diu que són molt més, segurament majoria absoluta, aquells a qui no els fa res de pagar amb tota l’alegria del món una ració de patates, d’aquelles braves, que no pas els disposats a fer-se amb un bon llibre. Ni que sigui regalat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s