Pàgina d'inici » Dietari » Es tracta de la procreació

Es tracta de la procreació

Tot plegat, incomptables coses, ha anat fent a poc a poc que nosaltres mateixos ens amaguem que això que en diem amor és principalment l’instint per a la propagació de l’espècie. No hi ha altra manera d’explicar la raó per la qual la majoria de nois s’enamorin de la noia que els sembli més guapa i més adient que es trobin pel camí. Fins al punt que, si no aconsegueixen convèncer la primera en qui tot ho han dipositat, de seguida vagin a l’encalç de la segona, o de la tercera, i així successivament. La procreació, es tracta de la procreació, senyores i senyors. Cada cop som menys. I els altres, més. Com més va més. Quedarem en minoria. També per aquí perilla la llengua. I d’acord que, d’altra banda, resulta rar, estrany, que un home estimi una única vegada i per a sempre; una cosa així segurament serviria per explicar que l’instint sexual seu és més aviat restringit, lleu, minso. ¿Que no parlem i ens omplim tant la boca de lleis naturals, i de la naturalesa, i de fins a quin punt admirem el món de la resta d’animals? Doncs parlem-ne. Alguna cosa passa. Potser és que estem malalts. O potser és que ja som uns malalts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s