Pàgina d'inici » Dietari » La còpia modifica el model

La còpia modifica el model

Del tot comprovat que l’estalvi de vida social comporta molts més avantatges que no pas inconvenients. És més sa, no fer-ne gaire. I, així, no ser conscient de detractors, de tafaners, de malignitats, de maledicències, d’enveges mal dissimulades, de gelosies amb prou feines controlades, de falsos somriures obligats. Del tot comprovat també, d’altra banda, que no pot ser de cap manera que només estiguis d’acord amb qui estigui d’acord amb tu, o que tan sols ho faci veure i tu te’l creguis. Almoiners d’elogis. Potser sí que tot està dit i tot és un plagi, potser sí. L’original lligat amb la reproducció. El “patró” amb la “figura”. Estic d’acord que el model és a la còpia i, també, que la còpia ha modificat el model. Tots dos s’han fet l’un a l’altre. (Montaigne).

Casa Nostra, Casa Vostra. Que vinguin, que vinguin. Com si no hi hagués ja tantes persones d’aquí mateix que ho estan passant més que fatal i ells, els d’aquesta campanya de mediàtics tan pagats tots d’ells mateixos, ni tan sols en diuen res. No sé pas com ens ho farem. Bonistes, més que bonistes!

One thought on “La còpia modifica el model

 1. Totalment d’acord.
  I, com a país, sembla ben bé que no volem sortir de l’adolescència.
  Anem amb la flor al cul.
  Com podem, així, aspirar a ser independents?
  Es tracta, potser, de donar una lliçó al món?
  Un Peter Pan responsable?

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s