Pàgina d'inici » Dietari » Descampat ple d’idiotes

Descampat ple d’idiotes

Paraules de Guillem Simó del 20 d’agost de l’any 2000 que, com avui, també s’escaigué en diumenge: Els espanyols esmenten alegrement l'”Estat de Dret” com si fos una institució impersonal i allunyada de tota sospita. En realitat ells volen dir “Estat de Dret espanyol”; en tot cas, un català, i segurament també un basc, entén aquest concepte d’una altra manera. Els espanyols no acceptaran mai un “Estat de Dret” autèntic, sense adjectius. És per això mateix que els catalans, i segurament també els bascos, que no volem matar ningú per aconseguir la independència, haurem d’aprendre a utilitzar l’astúcia amb l’objectiu de posar Espanya, l’Estat espanyol, en evidència davant les tribunes del dret internacional i preparar-ne acuradament l’Arbitratge […] I és, a més a més, injust i detestable que una cultura i una llengua minoritària dins un estat com aquest d’Espanya sigui, per voluntat d’aquest estat que dic, arraconada i deixatada dins el territori que li és propi.

I, encara, aquestes altres de dimarts 20 de novembre del 2000, avui fa, doncs, exactament 16 anys: Si la generació anterior a la meva ha estat víctima de la dictadura, la meva deu gran part dels seus mals a la demagògia d’esquerres, aquest pensament únic…El futur pren ben bé, així, la forma d’un descampat ple d’idiotes.

One thought on “Descampat ple d’idiotes

  1. És exacta, la imatge del futur -en aquest context carpetovetònic constituït en Estat de Dret Espanyol-, com un “descampat ple d’idiotes”. Si no ens en sortíem voldria dir que nosaltres encara ho fórem més, ja que hi continuaríem vegetant per sempre, i, a més a més, com a estrangers en fase de dissolució i havent de suportar com a “arma d’alliberació”, ja únicament, la demagògia dita d’esquerres (com al País Valencià i les Balears?)

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s