Pàgina d'inici » Dietari » Ni per deixar de ser lliures

Ni per deixar de ser lliures

Esclar que estem en guerra. Evident. El que no pot ser, però, és que hi estiguem contra nosaltres mateixos. Ara ja vénen (ja tornen) a buscar-nos a casa a les 7 del dematí. I l’ordre la deu haver traslladat, lògicament, el conseller Jané, i segurament fent d’intermediari dels dictats de la metròpoli i de la seva delegació de govern. Ens ha fet fer el ridícul i hores d’ara deuen riure’s de nosaltres sense que els calgui fer-ho per sota el nas. Fins i tot els fem la feina més bruta. Perquè sí, perquè és bruta, aquesta obediència. Tant és que l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, s’hagi negat a declarar davant la justícia de la metròpoli per la cosa de les estelades. Que vinguin a buscar-la i a detenir-la ells si volen i si creuen que ha comès cap crim. Nosaltres hauríem hagut de fer-li costat i no actuar, com hem fet, amb aquesta barroeria i nocturnitat de les 7 del dematí i a casa seva i no en hores de feina al seu despatx de l’ajuntament. ¿De què serveix aquesta majoria absoluta que tenim al Parlament? Una DUI ràpida i contundent, sisplau. Deixin-se estar de referèndums. Si per cas, ja el farem després, el referèndum. Si no, al final potser no hi haurà llibertat ni per deixar de ser lliures.

2 thoughts on “Ni per deixar de ser lliures

  1. Ahir reunió de la territorial de l’ANC de Vic i els hi vaig calcar el que vostè estar dient: estem en guerra. Resposta: por i voler convèncer als dos-cent mil indecisos que ens fan falta per guanyar el referèndum. Quin referèndum? Pèrdua de temps. Què esperem? País de Vanguardia, de justificacions, de comptar l’euro que ens falta per arribar a fi de més i de no reclamar els que ens foten dia sí dia també. Enrabiat i no serveix per res. DUI i només DUI. Perdoni.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s