Pàgina d'inici » Dietari » Aquell orgasme infinit

Aquell orgasme infinit

De colzes a la barana del balcó contemplant la vida del carrer. Tot de cossos vius que resulta atraient palpar amb la mirada. Cossos molts dels quals amb aspecte de no saber ni tan sols quina és la forma d’un llibre. I, mentrestant, ell pensa també que quina importància pot tenir en el fons aquest fet suposant que sigui cert, que no ho sap. Cossos vius, personalitats duals, potser. Cossos d’aparença serena i més aviat indiferent davant dels fets implacables de la vida, inclòs el de la mort segura. Cossos i persones que segurament són com són a partir de la utilització, segurament ni sense saber-ho, d’una filosofia més sàvia i elemental i d’una cultura més contrastada pel seny de la tradició. El rar és ell, que es creu tan coherent en la seva incoherència que no és sinó covardia ara que ja no és a temps de perseguir aquell orgasme infinit que tothom somia per tal que, enc que només sigui a l’instant d’obtenir-lo, ser feliç amb una nova dimensió del fet d’existir. I perdó, que aquests dies -no ho puc evitar- rierejo per partida doble. I més ara, que just s’acaba de saber que Messi i el seu pare han estat condemnats a 21 mesos de presó. Diu que a causa de delictes fiscals. Però vés a saber.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s