Pàgina d'inici » Dietari » El suposat dret de vot

El suposat dret de vot

Tornat ja de Lourdes, i encontorns, on he passat aquests últims dies. Arribat amb el temps just de poder anar a votar. Vaig votar correctament, sinó que amb una correcció tal que el resultat del recompte no ha pas tingut en compte, al contrari. A Espanya ja s’ha ben comprovat que la corrupció no representa cap handicap per vèncer i per guanyar. Tot sigui per destruir sistemes sanitaris i educatius i judicials. Tot s’hi val. I aquí, a Catalunya, el populisme més mal girbat i ressentit fins al punt que ara també Colau ens tracta a tots en femení i massa gent encara que, posats a taula, beuen de l’ampolla, i sense cap escrúpol, a morro o a galet, que ve a ser el mateix. ¿Què se’n pot esperar, d’un país així? En fi, que em sembla més cert que mai l’escoli de Nicolás Gómez Dávila en el sentit que com més greus són els problemes, més gros és el nombre d’ineptes que la Pàtria crida per resoldre’ls. Com més va, més convençut estic que, si més no, caldria haver de registrar-se abans d’exercir el suposat dret de vot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s