Pàgina d'inici » Dietari » La sopa d’all

La sopa d’all

Vigília de la diada del sant Patró en què, un cop més, n’hi ha que parlen d’implantar un sistema educatiu avançat. D’una onada de canvi en què les escoles avançades han de ser les que formin en competències (aquest llenguatge) per a la vida del segle XXI, una nova vida, i basin l’aprenentatge en el coneixement de com les persones aprenen, interactuen amb l’entorn i s’actualitzen (aquest llenguatge). Maneres d’aprendre i d’ensenyar. El nen en el centre de l’aprenentatge i la importància de les emocions. La sopa d’all, en definitiva. I en lloc de classes, ambients d’aprenentatge (aquest llenguatge). I, sobretot, que l’escola sigui un lloc on els nens i les nenes no s’avorreixin, pobrets. Enlloc no es parla d’esforç, ni de disciplina, ni d’estudi, ni d’amor al saber, ni d’exàmens, ni de cap mena de repte. Enlloc. El deliri sembla a punt de triomfar. Quin fàstic. Ja ens ho trobarem. No és així que el món funciona ni avança.

One thought on “La sopa d’all

  1. Em fa l’efecte que ja ens ho estem trobant, però tot està tan emmascarat, hi ha tant de rebombori per qualsevol fotesa, que aparentment no s’hi coneix, encara… És un “secret clamor dels fets que s’apropen”, en paraules de K. P. Kavafis tamissades per l’enyorat Alexis Eudald Solà.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s