Pàgina d'inici » Dietari » No poder votar ningú

No poder votar ningú

Fart d’aquesta identificació d’esquerra/es i independentisme. ¿Què passa? ¿Que si ets de dretes ja no en pots ser, d’independentista? Em fa feredat aquesta “refundació” de Convergència. Aquest mimetisme socialdemòcrata i més enllà encara. Quan arribi el dia tan esperat, un servidor voldrà poder votar un partit de dretes, conservador, un partit d’ordre i favorable al fet que els drets depenen sempre del compliment dels deures i de la feina ben feta i que no hi ha res que sigui xauxa. Un partit partidari d’Israel i de l’Occident civilitzat i no tant d’aquest que ara mateix advertim, massa mercaders, massa mercenaris. Un partit favorable a totes les llengües que s’hi parlin, totes llengües són estimables, però amb tan sols una d’oficial, no cal ni dir quina. Saber, coneixement, disciplina, tradició, meritocràcia. Un partit no relativista. I un país amb un exèrcit com Déu mana i una policia eficaç i poderosa. Un país hispànic -de la península sí que en som-, d’Europa i obert al món. Un país net, endreçat, discret, lliure de debò. Tot això voldria, i més coses encara. I el que no voldria de cap manera és no poder votar ningú quan l’hora serà arribada.

4 thoughts on “No poder votar ningú

  1. Estic d’acord amb vós, Sr. Colomer, en el sentit que hi ha d’haver un partit de dretes independentista català. Però les dretes que vós proposeu, humanistes, cultes i civilitzades, són molt diferents (i fins i tot contràries) de les dretes poderoses, oficials, mercantilistes, analfabetes, sense ànima i assilvestrades que remenen les cireres al món econòmic mundial. En Canvi, les dretes amb un fort component cristià que van construir l’Europa del benestar juntament amb la socialdemocràcia són del tot necessàries al nostre país. Advoco perquè vós pugueu votar un partit de dretes independentista. Ara: jo sóc d’esquerres. I que guanyi el millor, però sempre dintre d’un estat català lliure i independent.

    Liked by 1 person

  2. Disculpeu una última cosa. M’agradaria molt que hi hagués un partit fort de dretes i independentista. I que els de dretes i independentistes no es veiessin obligats a aixoplugar-se sota l’independentisme d’ERC. I quan aquest partit prengui decisions i emprengui accions d’esquerres no arrossegui un munt d’electors decebuts i crítics. Que tot independentista pugui votar un partit que la tendència social del qual li sigui més abellidora.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s