Pàgina d'inici » Dietari » Cendrer

Cendrer

Que consti que jo no ho faig, eh, però aquest migdia, abans de sortir al carrer a veure què, he fullejat unes quantes Proses Apàtrides, de Ribeyro, i entre d’altres m’he trobat amb aquesta: El costum que tinc de llençar les llosques, o burilles, pel balcó del pis on visc quan em recolzo a la barana i no passa ningú per la vorera. I és per això mateix que m’emprenya avui veure-hi algú aturat al precís instant que vull complir aquest gest que dic, llençar la peça llosca. I em demano, esclar, què cony hi fot i què espera, aquest paio, ficat dins del meu cendrer. Imatges edificants que em carreguen qui-sap-lo. En fi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s