Pàgina d'inici » Dietari » ¿Te’n recordes?

¿Te’n recordes?

Havíem fet moltes coses junts al llarg d’aquells anys. Moltes coses. Les recordo perfectament. Dormíem junts, jugàvem a bàsquet durant aquelles pauses dels migdies abans de començar les classes de la tarda, esquiàvem també -setmanes blanques de La Molina o Vaquèira-, cosa que ja saps que a mi no m’agradava gens i, de fet, des d’aleshores que no hi he tornat, passejàvem, ens en fèiem un fart, i alguns estius fins i tot navegàvem. Una vegada et vaig convèncer de veure plegats aquella final del campionat de futbol, deport que tu no suportaves. ¿Te’n recordes? Vivíem a la casa d’aquell Passeig del Turó. Jo tornava a casa aviat, tan aviat com podia, i aleshores preníem alguna copa de vi i vèiem pel·lícules. Gairebé sempre cine del clàssic, Casablanca, Tenir o no Tenir, Perdició, Centaures del Desert, Sabrina…totes aquestes que jo després he continuat veient. Totes aquestes coses, i més encara, havíem fet abans. Just fins aquell dia a partir del qual ja no vam fer res més junts. Encara no me n’he refet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s