Pàgina d'inici » Dietari » A l’oposició per sistema

A l’oposició per sistema

Sempre em malfio de les persones que esbossen immensos sospirs de seriositat. Aquell posat tan greu, gairebé de color de gos com fuig, lleig, indefinit i, en el fons, no gens assossegat. N’hi ha, de persones així. Persones de difícil somriure. Incòmodes amb elles mateixes. Ràncies. M’estimaria més estalviar-me qualsevol altre judici i és per això mateix que no esmento ningú en concret. Ara: em sembla ben clar que els anomenats, i anomenades (només faltaria), antisistema viuen del sistema. D’un sistema del qual afirmen estar en contra tot i que són ben poques les responsabilitats públiques que fins ara han volgut assumir. Pràcticament sempre s’estimen més ser a l’oposició. A l’oposició per sistema. I, així, no em fa pas l’efecte que tinguin gaires ganes, en realitat, de canviar res. Facin el favor, homes i dones de rostres sorruts i amorroidals! (fantàstic adjectiu manllevat de Gógol i de la traducció -avui n’és el dia, per cert- que en féu Anna Estopà). I per mi no pateixin, que jo sempre reprodueixo el que ja ha estat escrit. Sempre alimentat de les lletres, les idees i els pensaments dels altres. Copista empedreït -cosa que no em sembla gens estèril- i singularment assossegat que no anhela sinó el seu sí definitiu i compromès. Siguin creïbles d’una vegada, sisplau. Homes i dones de Déu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s