Pàgina d'inici » Dietari » Bellesa

Bellesa

Em continuen semblant decisives les qüestions en relació a la llengua. Memòria de les paraules, instrument bàsic de l’expressió del pensament. No és mai possible de tenir més pensaments que aquells que podem expressar amb les paraules que tenim a la memòria. ¿Què hi tenim, a la memòria? Nietzsche a Aurora. Tan sols podem pensar el que siguem capaços de dir. Tants i tants errors. Aquells projectes de novel·les que no vagin més enllà de les 2 pàgines, però amb una tal precisió que totes i cadascuna de les paraules resultin necessàries. Que difícil. Sobretot perquè la resta senzillament hi sobra. De la mateixa manera que ahir m’hi sobrà, per exemple, el Volem Pa amb Oli de La Trinca, negativa pell de gallina. I aquell pensament, segurament cert, que la bellesa és cosa de les estàtues.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s