Pàgina d'inici » Dietari » Una ganga així de grossa

Una ganga així de grossa

Vés molt en compte si t’apuntes a fer qualsevol viatge, periple, desplaçament, o com vulguis dir-ne. No tothom és de fiar. Fa falta, en primer lloc, saber on vas, com hi vas, per què hi vas i per on has de passar. I més encara si resulta que ets conductor o guia. Com aquests nois bascos que anaven a Amsterdam, desplaçament d’anada i tornada, 6 dies de càmping, 3 visites o excursions incloses, assegurança i cobertura mèdica, 2 xofers i guia a disposició, tot això per 199€. Una ganga així de grossa! I tant que sí. I la veritat és que no pot haver-hi pèrdua possible entre Bilbao i Amsterdam. Tot està perfectament assenyalat i indicat. Només fa falta estar atent i saber llegir. Però clar, és el que té això del GPS, sobretot quan no saps on vas i sobrepasses Lilla (Rijsel) i aleshores et perds i ni tan sols t’adones que ets a punt de penetrar en un mini-túnel amb gàlib que indica ben clarament 2 metres amb 60 centímetres. ¿Què passa, que no pots frenar potser? Ah, clar, estaves pendent del GPS i havies fins i tot oblidat que, el teu vehicle, n’és un d’aquests que sobrepassa els 3 metres i 70 centímetres d’altura. Més d’un metre de diferència! Resultat: autocar decapitat. I com a mínim 6 ferits greus. Jovent que anava de càmping a Amsterdam ben convençuts de la ganga fantàstica que se’ls havia ofert, ja veus. Finalment, ni Amsterdam ni res.

One thought on “Una ganga així de grossa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s