Pàgina d'inici » Dietari » Esmunyida de la xarxa

Esmunyida de la xarxa

Lluna esplèndida, cel inundat de llum. Plaer de la terrassa gairebé buida d’ahir ben entrada ja la nit. Conversa i records d’un passat que no és pas recent. Conversa sobre Grècia, el gihadisme, els nous sous municipals, les alcadades de Barcelona, la llista sense polítics que, si guanyen, acabaran convertint-s’hi i de fins a quin punt som ja massa vells per casar-nos. Tot fa molt bona olor, cert. Parlem també dels records de Salter i de la presència miraculosa d’aquella noia, la clàssica noia dels contes i de les obres de teatre, poc més de 30 anys, que, per les circumstàncies que fossin, no havia encara trobat cap home. Està molt malament el mercat d’homes, ens diu, i ella se’ns apareixia desitjable, vivificadora, esmunyida de la xarxa ben bé igual que aquella fruita caiguda en terra. Segurament és ja massa tard i em sento massa vell per a totes aquestes coses, dic. ¿Quant de temps de vida ens deu quedar? Estic content, en el fons, d’estar sol, de no veure ni ser vist, de la discreció d’aquesta vesprada i de tornar a casa, en acomiadar-nos, i trobar-me amb Lichtenberg i el mot Mississippí: una paraula d’onze lletres que només és un quartet: quatre esses, quatre is, dues pes i una ema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s