Pàgina d'inici » Dietari » Deriva

Deriva

Temps de silenci. Gairebé com aquell que tan magistralment descrigué Martín-Santos, fracàs, avortament, prostíbuls. Que baixi la tensió, molt bé, però no treu que això s’enfonsa. A la deriva. Han parlat les majories, i quines majories! Petites alegries tan sols a València -País Valencià- i les Illes, però el cert és que com més va més es compleixen les profecies de Flaubert en relació a la xusma i el sufragi universal. Urgència d’abandonar per sempre aquesta arena política i de no acceptar cap mena de rol social. I de mantenir fred el cap per no dir-ne de molt grosses i de seguir, potser, el consell d’en Santi d’anar fent la maleta. Exili voluntari cap al cottage de Vermont, llar de foc, pel·lícules, passejades eternes i molta tardor. I lectura, lectura en companyia dels esperits de Frost, Dickinson, Emerson, Whitman. Distància, distància, ja n’hi ha prou de fer l’imbècil, ja n’hi ha prou de tanta tonteria. ¿Catalunya, dius? Bé, només de vacances i, encara, per pocs dies i mentre no esclati la guerra a Europa. Setembre, si és que arriba, serà hardcore. Nivell de país! Però silenci, ja dic, mentrestant, silenci.

2 thoughts on “Deriva

  1. Voleu dir que n’hi ha per a tant? Ara, el que sí és veritat és que hi ha molta tonteria. Per exemple, en conec un que ha volgut castigar CiU i ERC i ha votat la CUP, diu que el David li cau molt bé. Els seus valors no tenen res a veure amb els de la CUP, no és anticapitalista i si apugessin els impostos es cagaria en tot, té un 4×4 i un segon cotxe, uns segona residència i vesteix roba de marca. Qui es pensi que tots els vots de la CUP i els de Barcelona en Comú són provinents d’anticapitalistes, va ben arriat. Molta tonteria, poca coherència i molt poca cultura política.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s