Pàgina d'inici » Dietari » En ruta

En ruta

Placidesa en sortir del Palau dels Papes. Ningú a la plaça i gairebé ningú a la del Rellotge que gairebé no es veu. Arreu t’atenen bé aquí, amb aquella cordialitat i educació tan de formes franceses i també occitanes o provençals. Res no és gaire lluny i Avinyó és a 450 quilòmetres de casa, més o menys. A mig camí de tornada parem a dinar a Lunel, restaurant Bon Auberge. Bon nom i bon servei. Benet XIII hagué de fugir per cames, d’Avinyó, i no m’estranya. Després, a Casp, fou un del que acabà de decantar la balança a favor dels Trastámara. En fi, tornem, en ruta.

One thought on “En ruta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s