Pàgina d'inici » Dietari » El fet de no tenir diners

El fet de no tenir diners

Albert Serra: és obligatori fer una cosa que la gent no pugui entendre o assimilar de manera perfecta i completa. Una mina d’Irlanda envoltada d’un prostíbul. 99% d’homosexuals, homes i dones. Els grans canvis de la història de la humanitat, ara ja segurament en minúscules, pantalla esquinçada. Crear, treballar i, encabat, fer el que et doni la gana. La llibertat. Perquè és ben bé que la perfecció no existeix en aquest món. ¿Transcendència, dius? Quàquers davant de Déu i l’intimisme de Fox. I també perquè a l’altra banda hi ha les gresques, que tenen un preu -no te n’oblidis, filla. I, aleshores, pot molt ben ser que decideixis anar-te’n de gresca perquè no tens diners i això t’afligeix. Recorda, però, que és justament així que el fet de no tenir diners acaba costant-te diners. I que, al final, els deutes d’una manera o altra s’han d’acabar pagant. Per mor de la llibertat, també.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s