Pàgina d'inici » Dietari » Molta menys despesa

Molta menys despesa

Gairebé dos anys ja sense cotxe, dos anys -bé, de fet, ara el mes que ve en farà quatre- que vaig prendre aquella decisió de vendre-me’l. No sabia aleshores si feia bé ni si trobaria a faltar el fet de no tenir-ne. Ara ja no en tinc cap dubte i em sento fins i tot més lliure. Als llocs on he d’anar, hi vaig amb tren i, si és el cas que el tren no hi arriba, aleshores per això hi ha les cases de lloguer de vehicles o bé l’oferiment d’amics que van allà mateix i amablement m’hi porten. I hi ha també l’auto del pare que a 90 anys que ja té encara malda per conduir, si ja ni condueixo, ¿què faré?, diu. Doncs miri -sempre l’he tractat de vostè- que condueixi aquesta noia que el cuida o demani un taxi, aquest luxe, si tanta falta li fa anar a Mataró o a dinar a Torrentbò. De manera que alguna vegada li dic que agafaré aquest cotxe si és el cas d’haver d’anar a Breda o a Rubí, per exemple, que des d’aquesta vila on visc no s’hi pot anar amb tren, combinació massa complicada. I és clar que hi ha també el rampell pecuniari. Més lliure i molta menys despesa. Que si assegurances, que si pàrquing i revisions, itv, benzina, possibles avaries, què sé jo. Un preu massa alt per a un vehicle que no necessito. Sempre és massa alt qualsevol preu per allò que no ens fa cap falta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s