Pàgina d'inici » Dietari » Cap escletxa

Cap escletxa

La Marina Porras, àngel de la guarda, em fa arribar l’enllaç d’un text d’Ignacio Peyró, Fer-ho a poc a poc. Suposo que tot ve arran de la conversa sobre la paciència i la lentitud, i sobre el fet necessari d’escriure a mà i de la cal·ligrafia. Recordatori d’una màxima: només es llegeix amb plaer allò que fou escrit amb esforç i sempre partint de llibretes, bolígrafs, llapis i plomes. I gomes d’esborrar, clar. Costa molt fer les coses ben fetes i és equivocada aquesta dèria dels nostres dies que qualsevol desig s’hagi de complir immediatament. Mai no hauríem de rompre el vincle entre les coses lentes i les coses ben fetes. Molta cura i molta atenció. La vida tendeix a ser imperfecta, confosa, massa vegades inintel·ligible. De manera que el mínim que podem fer, el mínim que se’ns demana, és que fem el favor d’arrodonir sempre les os i que no ens en quedi mai ni una sola d’oberta. Cap escletxa, àngel de la guarda. Merci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s