Pàgina d'inici » Dietari » Ens hem anat fent els sords

Ens hem anat fent els sords

Pensava en altres coses i apareix, de sobte, aquest atac a la seu de la revista Charlie Hebdo. A París. Houllebecq és a punt de treure, potser és avui mateix que ha aparegut a les llibreries, el seu darrer llibre, Submissió, on sembla que preveu un futur govern islàmic a França encapçalat per una suposada Fraternitat Musulmana l’any 2022. El país, ja no hi haurà qui el reconegui i fins i tot la Sorbona serà una Universitat islàmica, els seus murs decorats amb versos de l’Alcorà, i el rector casat amb tres mullers, una de les quals adolescent. Oportunisme segurament no volgut de Houllebecq. Aliança de civilitzacions, hahah. 12 morts a París. S’han sentit ofesos, diuen. Si per cada cosa que m’ofèn i m’emprenya hagués d’armar-me amb un Kalashnikov, o com se digui, potser no quedaria ningú. Esgarrifós tot plegat. Occident, o el que en queda, tremola i estàvem avisats i ens hem anat fent els sords. Multicultis i bonistes. Islamisme i democràcia no és possible, és oxímoron, i vés a saber per què acceptem tota aquesta merda i no ens decidim a fer neteja d’una vegada. M’esgarrifa tot això. M’esgarrifa Qatar al Barça. El petroli ho paga tot, àdhuc esclavitza, i aquesta socialdemocràcia d’aquí hi dóna suport, si més no és el que sembla. Euràbia. Islam -aquests gihadistes- i civilització no és possible. Senzillament no pot ser. La Inquisició ja la passàrem. Commòs i esgarrifat.

3 thoughts on “Ens hem anat fent els sords

 1. Sí, home. Els que fan negoci amb el petroli, els àrabs i tot plegat són socialdemòcrates. Au, va ! Els que els venen les armes i posen o canvien dictadorets segons la conveniència d’occident (EUA, França, etc…), són els socialdemòcrates. Aquest sistema que aguanta el món, podrit que ens envia directament a la merda, són els socialdemòcrates.

  M'agrada

 2. Bé, possiblement no és la socialdemocràcia el culpable de tot això (o al menys l’únic culpable) però una visió bonista i d’autoodi cap occident i els seus valors (que en són molts) si que en té gran part de culpa. El tema de l’islam no té solució a partir dels nostres prismes de tolerància absoluta amb el pensament d’altri. Recordo que ja fa força anys Umberto Ecco (gens sospitòs de ser un element de l’extrema dreta) ja va avisar que Europa viuria un bany de sang si no es frenava l’islamisme. Amics meus em diuen que si sapiguessim el que es diu a les mesquites del nostre país cada divendres, se’ns posarien els peus de punta.

  Liked by 1 person

 3. Sis paisos musulmans subvencionen a les comunitats islàmiques d´Espanya, normalment aquests fons cauen en mans de radicals sense escrúpols; el CNI ja va avisar a diversos minintres ( Interior , Defensa i Exteriors ) sobre les donacions que fan Arabia Saudí, Kuwait, Catar, Emiratos Árabes Unidos (EAU), Libia y, sobretot Marroc als musulmanes d´España que ja són gairebé uns1,5 millones.
  Les conseqüènies d´aquesta financiació deriven en l´aparició de guetos i societats paralel·les, tribunals islàmics al marge de la legalitat vigent,desescolaritzaqció de nenes, matrimonis forçats ..etc.
  El pitjor d´aquests països és Kuwait, que a través de la RIHS ( societat del Renacer de la Herencia Islàmica ) ha ajudat a la costrucció de les mesquites de Reus, Torredembarra i que juntament amb la del carrer Hospital de Barcelona ( Tariq bin Ziyad ) difonen una interpretació religiosa contarària a la integració, fomentant l´oodi i separació vers a col·lectius no musumlmans.
  Catar ( els amics de can Barça ) en canvi, s´ínclina per fer donacions a la Liga Islámica para el Diálogo y la Convivéncia en España vinculada als Germans Musulmans que controlen per exemple el Centre Islàmic Català ( centre renovat amb una donació de 300.000 euros de Catar ).
  Dades en tenim, però la vella Europa ésquerranosa és molt progressista i acollidora, resultat , atemptats com els d´avui, i això sí , dels que s´han desenmascarat ni piu, per no alertar a la població.I n´hi ha uns quants ehh.

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s