Pàgina d'inici » Dietari » El que pensava no es podia pensar

El que pensava no es podia pensar

El femenil materialisme que s’estima més temptar i agradar que no pas ser estimat. El fet de no ser monògams no vol dir de cap manera que les deixis d’estimar ni que deixis de tenir molt clar que continuen i continuaran sempre formant part de tu. La rutina quotidiana, amable, no té res a veure amb la rutina d’un mateix cos i el sexe ha de ser sempre per plaer i no pel compliment de cap deure. No es pot ser generós per obligació. Senzillament és impossible i és aleshores que arriba allò d’estimar-te més no fer-ho. Però el que pensava no es podia pensar (vaig pensar). M’estic amb Roth i això sempre és un consol. ¿Com pot ser que al món hi hagi tant de sexe? N’hi ha molts que tenen avorrida casa seu, la parella, i la quantitat de gent que viu als carrers -parlem si més no d’aquest nostre món occidental- no s’acosta ni de bon tros a la quantitat de la que té casa i família tot i tenir-les avorrides tant l’una com l’altra. Hem de dir la veritat, el que pensem i ens surt de dins, encara que siguin coses que sembli que no es puguin dir ni pensar. I recorda que, en un moment o altre, quan t’arribi allò d’estimar-te més no fer-ho, n’apareixeran d’altres amb més diners i posició social que tu, i no cal dir que de moment amb moltes ganes de fer-ho, i aleshores segurament ja hauràs begut oli. De manera que, prop ja de les acaballes de la faula, jo m’estimo més una amant que m’ami. En fi, que no sé com dir-ho. Ni si m’explico prou.

One thought on “El que pensava no es podia pensar

  1. Totalment d’acord. He arribat a la conclusió que el sexe és la base de tot. Una de les meves pel•lícules preferides és aquella de François Truffaut titulada: “L’home que estimava les dones”. Jo entenc Truffaut.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s