Pàgina d'inici » Dietari » Grandíssima i veritable Marató

Grandíssima i veritable Marató

Amb aquell seu aire de buida condescendència insegura i inexpressiva, el cap visible de la metròpoli ens visita. No anirà bé, no pot anar-hi i serà vist i no vist. La prèvia del seu ministre (de minus) De Guindos ahir a S’Agaró així ho fa entendre. Espanya és la mare de Catalunya. I els mercats, la madrastra que no t’accepta ni t’estima. Nivell altíssim d’aquest senyor. Quina vergonya i quin ridícul. La mare que el va parir! Condescendència buida i maldestra que diu que ens paga rebuts i factures, sous i pensions. I encara bo que és amb diners que provenen justament de la colònia que encara som que tot això ens ho paga. Una grandíssima i veritable Marató de gran Recapte és el que en realitat som per a la metròpoli de la vergonya que, aquests senyors i senyores que aquests dies ens visiten, representen. I no els devem la vida. Senzillament perquè ja hi érem abans que sorgís aquesta Espanya seva. Què s’han cregut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s