Pàgina d'inici » Dietari » Barreja de sentiments

Barreja de sentiments

Arribar i tràmits d’ingrés, assignació de cambra i taquilla, bata i sabatilles, mamògraf, prova, ànim i força, conversa amb la doctora, sedació i anestèsia, son, inconsciència. Temps d’espera. Passen 2 hores i tot ha anat bé, sembla. Lent retorn a tu mateixa. Procés de recuperació ja a casa. Anhel de l’anàlisi negativa. Ens en sortirem.

També d’aquesta mena de doble presó, ens en sortirem. De l’externa i també d’aquesta interna. Que circulin bons llibres per les venes de la nació. Llibres que ensenyin a viure i no pas a morir. Insatisfaccions d’aquest present. Tanta i tanta carrincloneria dels uns i sortides de to dels altres. Barreja de sentiments tan espessa com un gelat de xocolata amb nous

One thought on “Barreja de sentiments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s