Pàgina d'inici » Dietari » Per no dir-ne pudor

Per no dir-ne pudor

Suposo que deu ser pura qüestió de mala sort i que no deuen ser-ne conscients, però em costa molt parlar amb persones que desprenen mala olor, aquella mena de resclosit que escampen. Ja dic que potser elles no ho saben o no s’ho noten, però mai no hauríem de sortir de casa sense haver-nos ben dutxat i sense haver-nos aplicat aquella mica de perfum i de desodorant que tot ho salva. Salut i higiene personal. No n’hi ha prou de contemplar la teva imatge al mirall i pensar que potser ja fas prou goig. De vegades l’olfacte està per damunt de la vista i aquella sentor que, sense potser saber-ho, desprens acaba destruint la probable imatge visual que ofereixes. Sigues civilitzat i ensuma’t, olora’t, abans de sortir de casa. És molt fàcil, no costa gens i a més forma part d’allò que coneixem per bona educació. Que els altres amb qui et relaciones se sentin sempre còmodes al teu costat i que no hagin mai d’escurçar les converses senzillament perquè l’olor que desprens (mala olor, per no dir-ne pudor) molesta fins a l’infinit. De tan insuportable.

3 thoughts on “Per no dir-ne pudor

 1. Passa que tu no la sents, la teva pròpia pudor. En tens el nas ple, de tu mateix. Han de ser els altres que t’hi facin reparar. La gent de casa t’hauria de fer el favor d’avisar-te que et canta l’ala, per exemple.

  M'agrada

 2. Jo diria, fins i tot, que ens refocil•lem en les nostres pròpies pudors. Quin no es refocil•la amb les seves llufes? Qui no olora les flaires que emet el seu propi cos? Qui no se’n rabeja?

  M'agrada

 3. Miquel,
  Tens tota la raó del món.
  És qüestió d educació, la dutxa i sabó diari és a l abast de tothom.
  És cert que a vegades un no sent la seva pròpia olor, però renoi la família i amics haurien de ser més compassius.

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s