Pàgina d'inici » Dietari » Perversions

Perversions

Convençut que l’èxit popular d’això dels correbars i de les, de sobte, tan de moda curses de cambrers (proveïts de la corresponent safata amb dos o tres gots de cervesa, a veure qui arriba primer a la meta enmig de l’esclat d’aplaudiments i crits de joia) arrenca d’aquell moment que, als alumnes de secundària, algú va començar a distribuir-los llibres de primària i tal cosa fou anomenada adaptació curricular. O de quan es decidí dedicar més estona i atenció als més brètols i ganduls i d’això se’n digué, i se’n diu, atenció a la diversitat. I també de quan aprendre a fer la o amb un “canuto” sorgí l’expressió gloriosa de competències bàsiques. I d’aquests “constructivistes” fanàtics i perniciosos que asseguren, juren i perjuren, que els nens i adolescents aprenen les coses tot sols i que el mestre o el professor s’ha de limitar només a anar-se’ls mirant i prou. Des que aquell il·luminat va decidir que no calia explicar la lliçó o el tema que fos, senzillament perquè s’estimava més aquesta distorsió anomenada unitat didàctica. De quan un curs va deixar de ser un curs i va passar a ser un nivell educatiu. I l’escola inclusiva, sisplau, exactament el mateix que si introdueixes pomes sanes i podrides al mateix sac amb la intenció que les podrides sanin, però amb el resultat final que moltes vegades el que passa és exactament el contrari. I no s’acaba pas aquí la perversió de tot. Vull dir que és clar que hi ha correbars i curses de cambrers, ¿com vols que no n’hi hagi?. I espera’t. Espera’t i consensuem-ho tot, una altra grandíssima expressió, no fos cas que no estigués ja tot prou pervertit i no se sabés ja què diem ni de què parlem.

One thought on “Perversions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s