Pàgina d'inici » Dietari » ¿Qui són els seus?

¿Qui són els seus?

Sovint sento que no sóc dels meus quan volen que sigui com ells voldrien i no com saben que sóc. Estirabot, entelèquia, endevinalla del cantautor Raimon. Tot alhora. Un poc pallasso i tot. ¿Qui són els seus? És clar que ha cantat i ha musicat per al país i la llengua, d’acord. Des d’aquell Se’n va anar, de fa gairebé 50 anys, que cantà juntament amb Salomé al Festival de la Cançó Mediterrània, em sembla que es deia. Molt de temps i molta feina feta, ben feta, d’acord. Però feina, al cap i a la fi. Feina de la qual ha viscut i viu a cor què vols. Res a dir-hi i que per molts anys. Són els seus, suposo, els qui han omplert cadascun dels seus concerts i recitals. ¿No sóc dels meus? ¿Què vol dir realment? ¿Que tan sols s’ha tractat de feina i prou? ¿Que no hi ha hagut cap altra cosa? Doncs segurament, ja que li han concedit el Premi, potser més hauria valgut que s’hagués limitat a acceptar-lo i agrair-lo. I res més. De vegades, si no tens res agradable per dir, més val que no diguis res. Mercès i prou. Sí, ho sento, i no és pas d’ara que el cantautor Raimon no m’inspira confiança. I això que els tinc, els seus discos, eh! I me’n vaig servir pedagògicament a les aules també. Jordi de Sant Jordi, March, Espriu. En fi. Que tot això deu venir d’aquell Se’n va anar, home.

Les PAU un any més en aquestes dates. Dies d’una selectivitat que no selecciona.

L’espectacle de les Corts espanyoles. Si se n’arriben a dir, de mentides. Fan la seva feina, és clar.

3 thoughts on “¿Qui són els seus?

  1. Molt narcisisme que gasten, aquests artistes. I potser ha de ser així, sinó no pujarien als escenaris. Però nosaltres també tenim el dret a fer-ne cas o no. Que li donguin tots els “premits” que vulguin però que no ens atabali amb collonades. Em penso que Raimon o agrada molt o no agrada gens. A mi no m’agrada gens. Aquella veu de ganso no l’he suportada mai.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s