Pàgina d'inici » Dietari » Simplement mentides

Simplement mentides

El carpetovetònic dret de conquesta mai no els ha acabat de sortir del tot bé senzillament perquè la vida, de vegades, és així de simple i pragmàtica. A la vida es tracta d’encaixar al lloc on ets o et fan estar. I sentir-t’hi còmode. I, mira, mai no hi hem encaixat, en aquest lloc de l’Espanya castellana, mai no ens hi hem sentits còmodes. Ni atrets. Incompatibilitat, segurament. Carpetània, carpetans i vètons, pre-romans, aquest món ancestral, immòbil, anacrònic fins i tot. Basat, també, en la mentida i la tergiversació i la voluntat d’anihilar tot allò que s’allunyi del seu monolitisme tan curt de gambals, tan estrambòtic. Les mentides no són mai part de la història, són simplement mentides. Tant és que ara parlin d’adoctrinament, o de crispació -mot que de sobte han posat tan de moda. Aquella escola de la infància i l’adolescència. Allò sí que era adoctrinament, allò sí que foren mentides, les més grosses i grolleres. Allò sí que no ho perdono. Igual que el fet que el castellà, segons diuen, no hagi estat mai una llengua d’imposició, quina barra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s