Pàgina d'inici » Dietari » Des de la distància

Des de la distància

Dec anar equivocat, és clar, però jo el que veig, si més no des de fora i des de la distància, és que una immensa majoria dels habitants de Crimea no volien ser ucraïnesos i ja no ho són. No sé si coaccionats o no, però ja no ho són. 15 dies ha durat el procés. Occident no ho reconeix i es limita a imposar sancions de pa sucat amb oli. Però no passarà res i els de Crimea seran finalment reconeguts arreu com a russos, que és el que diu que volien. I ara els ucraïnesos de la península, minoria, ja ho saben: o ho accepten o es traslladen a la part de la Ucraïna lliure amb qui la UE ja ha signat l’acord d’associació. Putin és Putin. I no hi ha ningú que gosi ni tan sols plantar-li cara. I parlant de democràcia, ¿Castella és com Rússia? Però dec anar equivocat, ja ho sé.

One thought on “Des de la distància

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s