Pàgina d'inici » Dietari » Dos Davids un any després

Dos Davids un any després

A un servidor també li sembla bé que moltes editorials ja no facin presentacions dels llibres que acaben de publicar. Els sembla antic, explica David Cirici. Sobretot perquè, en general, en aquesta mena d’actes és molt més el comerç i la cosa social el que importa, pura convenció, que no pas la mateixa literatura, el valor literari de l’obra presentada. Una altra cosa són els autors, segurament. Principalment aquells que per força han de confiar que el seu llibre es vengui perquè potser en depenen per sobreviure, o tal vegada a causa de la mateixa vanitat. Tant és. No hi ha res a dir-hi, aleshores. Que en facin tantes com vulguin o puguin, de presentacions. Pel seu compte. Però, ¿i l’editorial? Ara mateix, Edebé convoca per al 3 d’abril l’acte de presentació de 2 llibres que ja fa 1 any que són al carrer, i que ja han tingut bona venda i rebut molt bones crítiques. Segur que també han estat llegits. La Nova Vida del senyor Rutin, de David Nel·lo, i Molsa, de David Cirici. Dos Davids que un any després conversaran de literatura i de la seva obra respectiva. I de res més. Que no vol dir que sigui poc, ni molt menys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s