Pàgina d'inici » Dietari » “Jean” Fuster

“Jean” Fuster

L’article de Raúl Del Pozo al Mundo. Falleras Lesbianas. M’agradava més Umbral, però això no hi té res a veure. El cas és que, en aquest article, Joan Fuster hi apareix com a Jean, com si hagués estat francès. Cremaren un cop, ja fa anys, un ninot amb el seu rostre. L’autor del text hi esmenta fins i tot Ausiàs March. La carn vol carn. I tant que sí. A dos dies del kitsch excels de les Falles. Petards, traques, manteletes, monyos, davantals. Caspa. I el Quixot, que de seguida tingué èxit a València, diu. Potser perquè Cervantes fou en realitat un dels seus (nostres), Servent segurament. I perquè això fou molt abans, és clar, de l’ensulsiada espanyolera que encara havia de trigar. El seu ninot fou indultat, diu Del Pozo. El de Fuster, en canvi, ja no. I per si de cas, jo ja em tapo l’oïda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s