Pàgina d'inici » Dietari » Gestionar les hores del dia

Gestionar les hores del dia

Falta encara no un mes per al darrer dissabte de març, data en què fins ara hem hagut d’avançar una hora les agulles del rellotge. Estaria bé no haver-les ja de moure aquest cop i així incorporar-nos al meridià que ens pertoca, el de Greenwich. No sé si la Generalitat pot decidir sobre aquestes coses. No sé si en té la competència. Segurament, no. I no només pel que fa a les estrictes agulles del rellotge sinó que tampoc no en deu tenir per regular molts d’altres aspectes que afecten el desori i el desordre horari actual. Salvador Cardús és un dels que fa ja molt de temps que parla de trencar el model actual de treball, en què es paga per hores, i de passar a un altre de més civilitzat que tingui en compte sobretot els objectius aconseguits. Parla també dels horaris escolars, classe els dematins i, si un cas, extraescolars a primera hora de la tarda. I d’avançar les agulles del prime-time de la televisió pública. I de llevar-nos més d’hora, i de no sortir de casa sense haver esmorzat, i que, al capdavall, tot acabi també força més aviat. Reinicialitzar el país, en definitiva, per viure millor, per no haver de passar tantes hores a la feina i per afavorir el temps lliure, l’oci i la vida familiar. El problema de moment és que tampoc no devem tenir encara el dret de decidir sobre qüestions com aquesta de gestionar les hores del dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s