Pàgina d'inici » Dietari » Poca activitat

Poca activitat

Veig, de matinada, Quiz Show. El Dilema. Redford de director. 1994. Corrupció dels concursos televisius amanits, la il·lusió de tantes mentides i de tants interrogants. Potser una mica obsoleta, ja. Gran Turturro, però. L’activitat d’aquest dematí, d’altra banda, queda reduïda a aquests pocs escolis de Gómez Dávila i prou: La cobdícia del negociant no em sorprèn mai tant com la seriositat amb què la satisfà. El proletariat sorgeix en convertir-se el poble en una classe que adopta els valors del burgès sense, però, posseir béns burgesos. Una societat justa no tindria cap interès. I anant força més enrere, l’anotació de Joan Lluís Vives (1492-1540): No és el mateix parlar que parlar bé, ni loquacitat és de cap manera sinònim d’eloqüència. Però sí, bé, molt poca activitat a banda d’això, tal com és pot perfectament percebre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s