Pàgina d'inici » Dietari » Éssers espuris i malignes

Éssers espuris i malignes

No estan de sort amb els filòlegs aquesta pobra gent del PP del País Valencià. Els filòlegs saben que valencià i català són dues denominacions per a una mateixa llengua i no poden pas mentir ni dir allò que no és. També aquests polítics ho saben, sinó que ells voldrien que no fos veritat, voldrien que fossin llengües diferents. Però mira, noi, no, no són diverses ni diferents i comparteixen, a més, la mateixa gramàtica. Potser en lloc de canviar i tergiversar el diccionari el que hauran de fer és corregir l’Estatut. Alguna cosa deu tenir-hi a veure el passat conjunt, no? I, en tot cas, el que no hi ha manera d’entendre és a què ve ara tant d’escarafall si no fa ni dos dies, com aquell qui diu, que ells mateixos han tancat i clausurat tots els canals públics d’expressió valenciana, aquesta seva llengua que tant els identifica i tant diuen estimar. Mala fe, segurament. Éssers espuris i malignes.

Centres d’ensenyament amb el 25% de classes en castellà. Bé, la veritat és que, si més no a Secundària i malgrat la immersió, sempre hi ha hagut aproximadament aquest 25% de classes que no s’han fet en català. I sense que mai hagi calgut cap decisió ni intervenció del TSJC. La llei d’immersió mai no s’ha acabat de complir del tot i sempre hi ha hagut qui, com si res, se l’ha saltat “a la torera”. A Secundària, com a mínim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s