Pàgina d'inici » Dietari » Fer com si res

Fer com si res

No hi havia cap dubte, cap. Però, per si algú encara no ho tenia clar, ara ja s’ha fet del tot palès que la llengua tan sols s’acabarà de salvar amb la independència. Tan sols amb la independència. ¿I de moment, què? De moment impassibilitat, consellera. El fonament de tota distinció. Fer com si res. Com si sentíssim ploure. El curs que ve començarà que faltaran tan sols dos mesos per al 9 de novembre. Fem com si res. I els jutges que entrin a les aules, si volen. Jo, per exemple, ahir vaig posar-me a veure The Night of the Iguana (John Huston 1964), sobre la novel·la de Tennessee Williams. M’ho vaig passar la mar de bé amb el clergue Burton i amb les tres noies de la pel·lícula, sublims Ava Gardner, Deborah Kerr i la Sue Lyon que ja vam conèixer a la Lolita de Kubrick. I aquell mar de Puerto Vallarta com a poeta. ¿25% de classes en castellà? Impassibilitat, impassibilitat i més nits com la d’ahir. Més banys nocturns com el de la Gardner amb els dos mexicans, tan belluguets i movedissos. I després el rom, és clar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s