Pàgina d'inici » Dietari » Mestre Sanchis

Mestre Sanchis

Tinc el costum de fer un darrer cop d’ull a la premsa digital abans de donar el dia totalment per acabat i anar-me’n a dormir. I així aquesta matinada passada em trobo l’article de Vicent Sanchis, al Singular (que ara es diu El Món), Contra Salvador Pániker. Devia fer molt poca estona que l’havia publicat perquè encara no hi havia likes ni piulades. Joia d’allitar-me amb aquesta lliçó de lucidesa i contundència. Pániker, el sofista ridícul, desfasat i anacrònic. Sentir-se de totes les zones del món, quina petulància. Si no abastem mai més enllà dels límits nostre cos, pobret Pániker superat. La suposada saviesa de la seva meditació fronterera li pudifiquen l’ànima i l’intel·lecte i el fan capaç, tot esmentant Joan Fuster, d’agafar la vaca pels collons, hahah. Fina ironia, sarcasme, intel·ligència, precisió de l’admirat mestre Sanchis. Sí, sí, Sanchis. Moltes més racions de Sanchis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s