Pàgina d'inici » Dietari » Seduir i seduir

Seduir i seduir

Gratament sorprès pel premi a Jordi Évole a la Nit de Santa Llúcia d’ahir i també pel seu petit però, igualment, gran discurs a l’hora de rebre’l. Ni independentista ni unionista, tan sols del Barça i del Baix Llobregat. Un servidor no és gaire, per no dir gens, de Jordi Évole -a penes si he vist un parell de vegades mal comptades aquest seu programa Salvados i, no sé ben bé per què, sempre l’he considerat d’aquest bàndol del hihihaha més aviat fàcil-, però ahir he de dir que també a mi em van arribar a seduir un poc, les seves paraules. Fins i tot un toc de tendresa, hi vaig notar. I, és clar, n’està tan mancada, de tendresa, aquesta societat en què vivim que, aquest discurs que dic, el vaig fins i tot agrair. No es tracta pas de fer-me el carrincló. Ni amb mi mateix ni en relació als altres. Nit de Santa Llúcia beneïda. Perquè és exactament d’això, del que es tracta. De seduir i seduir. Et volem seduir, i commoure, i convèncer. I un poc més tendresa. I, com sempre, on hi ha llibres hi ha esperança.

2 thoughts on “Seduir i seduir

  1. M’agrada molt el seu comentari. M’agrada molt la seducció, molt, però si grates i t’adones que tot és seducció, malament rai, superficialitat. No sé si és el cas. No ha esta mai un dels meus personatges de culte, tampoc.

    M'agrada

  2. Perdoneu però ha arribat l´hora de treure´s les màscares, o sí o no, però mulla´t collons, que ja no estem per perdre el temps; d´un del Baix LLobregat què en podem esperar. Els Estopa i companyia.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s