Pàgina d'inici » Dietari » Ni Zaratustra, no hi pot

Ni Zaratustra, no hi pot

No hi ha hagut tertúlia, avui, i m’he llevat una mica més tard. Dormit poques hores tot i així. El Cap de la Por, de matinada, la que Scorsese féu el 1991. Prefereixo la versió anterior, la de Thompson de 30 anys abans, El Cap del Terror. El títol original és el mateix en tot dos casos, Cap Fear. Però bé, això tant és. El cas és que sempre m’atrau De Niro. I Jessica Lange, és clar, tan suggeridora. Per no parlar de Juliette Lewis i el vici del seu gest. I l’aparició de Mitchum i Peck, protagonistes de l’original. Advocats que s’aprofiten de la suposada ignorància dels clients i la bombolla que els protegeix. La bombolla del sistema. Ni Zaratustra (De Niro), no hi pot, ni la seva voluntat de poder. Molt dubtós, per cert, l’efectisme d’Scorsese a la part final de la pel·lícula. I el resultat de l’informe PISA d’aquest dematí. Cap sorpresa. I l’article de Valentí Puig al País. Els lectors que ens manquen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s