Pàgina d'inici » Dietari » Tot és tan complicat

Tot és tan complicat

Molt bona conversa, ahir, amb Àlex Bas al Blau del carrer Londres on em convidà a dinar, moltes gràcies. Per la feina que fa, sap ben bé de què parla, ell, quan parla de l’actual procés. Tot és tan complicat, diu. Naturalment parlem també de llibres, i del Doctor Pasavento, de Vila-Matas, que ara llegeix. Confort i amabilitat de la sobretaula. Admiro la seva concepció del món. Quedem de reveure’ns a la primavera i, si pot ser, a Arenys. Enfilo, després, cap a Plaça Catalunya i em trobo, a mig camí, en Xavi Ballell, amb qui ara ens veiem molt menys que en el passat. Sempre és agradable parlar-hi. Inquiet com sempre. Entrem a l’Ideal. Jo sóc més aviat de quedar-m’hi molta estona, als llocs on vaig, sobretot si m’agraden tal com és el cas. Amb en Xavi, però, això és impossible i després de la primera copa ja em fa acompanyar-lo al Boadas. Molt bé. Hi trobem amics seus. Bons Manhattans, però no tant com els d’en Manel Tirvió. Just abans d’anar-me’n a l’estació, entra justament l’escriptor Vila-Matas i vaig de seguida a saludar-lo. Em presento i dic que sóc lector i admirador de tot el que escriu. Breu intercanvi de paraules. Gran impressió. Penso que si el sabés l’Àlex, aquest atzar després de la conversa que deia! I després, al tren, just abans de Vilassar algú es llança a les vies i tot queda aturat durant més d’1 hora. Ambulàncies, Mossos, jutges, bombers. Transbord a un altre comboi, finalment. Algú ha decidit acabar amb tot, sí. Gairebé 2 hores i mitja per arribar a casa. A migdia, abans de dinar, havia passat a deixar el rellotge al servei tècnic de Hamilton. Se li havien acabat les piles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s