Pàgina d'inici » Dietari » Tot serà més car

Tot serà més car

¿Pensar és la forma més sofisticada de mentir? No n’estic segur. ¿De què podem estar segurs, però, en el fons? Descartes. Pensar com a senyal d’efímera existència. El pensament com a disfressa. No és possible l’expressió de la sinceritat. No som sincers ni amb nosaltres mateixos. Estimeu i feu el que us plagui, deia el doctor Broggi. Però ens mentim també quan pensem en nosaltres. ¿Hom pensa quan estima? Oblit d’un mateix per lliurar-se a l’altre, als altres. Quin embolic! 60 caps d’any, ja. Tampoc no sortiré ni aniré enlloc enguany. Tinc Rebel without a Cause, del gran Nicholas Ray. I em posaré a veure-la de manera que quan s’acabi ja serà l’any que ve. Si més no, en aquesta part del món (record de Guillem Simó). Tot serà més car, aquest any que ve. Aigua, llum, gas i persones. Per molts anys a tothom tot i així. I unes grans dosis d’il·lusionada impassibilitat.

2 thoughts on “Tot serà més car

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s