Pàgina d'inici » Dietari » Geiranger

Geiranger

Boira, molta boira a Geiranger, al fons del fiord del mateix nom. Quina cosa això dels fiords! Claus d’aigua plantats a terra per distàncies de més de 100 Km. (Pla). Aquest de Geiranger és un dels més estrets i impressionants de tot Noruega. Espectaculars salts d’aigua, com aquest que anomenen de les 7 germanes. Vistes i natura i excursions per les muntanyes dels voltants. Tot és muntanya miris on miris. No sé si cal tanta muntanya. A la gent, però, els agrada la natura. A mi em fa por i respecte. No sé si més por o més respecte. Tendència de l’home a admirar allò que no pot dominar ni fer-se seu. El darrer pas de la raó, aquell que consisteix a reconèixer que hi ha una infinitat de coses que la sobrepassen.
He vist, d’altra banda, que hi ha molts jueus a bord. No sé la seva procedència, però tant se val. Israel està en perill i pensa defensar-se atacant. El projecte d’Israel és un projecte de vida i el d’Iran és un projecte de mort, diu Sostres amb tota la raó del món. Si Israel cau, caurem tots. Caurà Occident i tot el que representa, el model de vida més civilitzat que mai s’hagi donat al llarg de la Història. Sionisme, molt més sionisme, l’essència d’on venim. Jerusalem, Atenes, Roma. Si cau Irán, res no hi perdrem, en canvi.

2 thoughts on “Geiranger

  1. Doncs a Barcelona molta xafogor i molta vulgaritat al carrer. Maleït estiu. No us preocpeu , Iran caurà aviat, els tres atacs informàtics ( Stuxnet, Flame i Thunderstruck ) han debilitat molt les seves centrals nuclears, no crec que l´atac definitiu es demori gaire, de fet a Israel ja estan fent proves enviant sms a la població per quan es produeixi el gran atac.Anem a dinar a casa la mare, és el seu sant.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s